Heel leuk! DE rage op reisgebied van 2017: De verrassingstrip!

De rage op reisgebied op dit moment is de verrassingstrip! Struin YouTube of Instagram maar eens af voor de leuke filmpjes en foto’s.

Het idee van Srprs.me is even simpel als leuk: Je boekt een trip in een thema (stedentrips, avontuurlijke trips, buiten Europa en meer) zonder te weten waar je heen gaat! Je geeft door wat je echt wel wilt of juist niet en welke plaatsen jij al hebt bezocht. Vervolgens krijg je een eigen reisadviseur toegewezen die voor jou op zoek gaat naar de perfecte trip. Geen kant en klare pakketjes dus! Zeven dagen voor vertrek krijg je op jouw persoonlijke pagina te zien wat het weerbericht is om je te helpen met wat je moet inpakken. Een paar dagen voor vertrek krijg je een kraskaart toegestuurd met hierop jouw bestemming, de bedoeling is dat je de kaart pas op het vliegveld open krast maar of je die verleiding kan weerstaan…..

Waarom zou je het niet gewoon eens proberen? Klik hier.

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie