Super goedkoop! Complete stedentrip Parijs of Londen vanaf € 29!

Een complete citytrip vanaf maar € 29! Ja echt! Reizen doe je dit keer niet met een Airbus maar Landbus.

Parijs

De prijzen

  • Dagtrip Parijs met bus – city tour – € 29
  • 2 dagen/1 nacht Parijs met bus – Periode A – ontbijt – city tour – € 59
  • 2 dagen/1 nacht Parijs met bus – Periode B – ontbijt – city tour – € 69
  • 3 dagen/2 nachten Parijs met bus – Periode C – ontbijt – city tour – € 79
  • 3 dagen/2 nachten Parijs met bus – Periode D – ontbijt – city tour – € 89
  • 3 dagen/2 nachten Parijs met bus – Periode E – ontbijt – city tour – € 99

De trip naar Parijs boek je hier.

Met luxe bus 1, 2 of 3 dagen Parijs, naar keuze met hotel incl. ontbijt

Dagtrip Parijs met bus

Je arriveert rond 10:30 uur in de ochtend in Parijs. Voordat je afgezet wordt om de de dag verder naar eigen inzicht in te delen, wordt er een stadstour (onder voorbehoud) gemaakt langs publiekstrekkers als het Louvre, Madeleine, Notre Dame, Dôme des Invalides, Arc de Triomphe en de Eiffeltoren. Hierna heb je ongeveer 9 uur de tijd om de stad te gaan verkennen. ’s Avonds gaat de bus weer terug naar Nederland, waar je naar verwachting in de vroege ochtend (rond 02:00 uur) de grens over rijdt.

2-Daagse reis

Dag 1 – De heenreis & vrije tijd

De eerste dag van de busreis vertrek je in de nacht/ochtend richting Parijs waar je in de vroege ochtend arriveert. De chauffeur zet je af bij de Seine waar je voldoende vrije tijd hebt om Parijs op eigen gelegenheid te verkennen. Maak bijvoorbeeld een boottocht over de Seine. In de vroege avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna brengt hij je weer terug naar het hotel.

Dag 2 – Sightseeing, vrije tijd & de terugreis

Na het ontbijt vertrek je naar het centrum van Parijs, waar je kan deelnemen aan de sightseeing tour (inclusief) of op eigen gelegenheid de stad verkennen. De dag start bij de Eiffeltoren. Er is voldoende tijd om dit iconische bouwwerk te bezichtigen. Vervolgens brengt de chauffeur je naar Montmartre waar je de gelegenheid krijgt om de befaamde basiliek de Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag gaat de bus weer terug naar Nederland, waar je naar verwachting in de late avond de grens over rijdt. Vervolgens word je weer afgezet bij jouw opstapplaats.

3-Daagse reis

Dag 1 – De heenreis

De eerste dag van de busreis vertrek je in de nacht/ochtend richting Parijs waar je in de namiddag arriveert. De chauffeur zet je af bij Bateaux Mouche waar je een boottocht kunt maken of de chauffeur brengt je naar Tour Montreparnasse. In de vroege avond zal de chauffeur je weer ophalen voor een stadrondrit/lichttour langs bezienswaardigheden zoals Het Louvre, Place de la Concorde, Place Vendôme, Avenue des Champs-Élysées en de Dôme des Invalides. Daarna brengt hij je weer terug naar het hotel.

Dag 2 – stadsrondrit en vrije tijd of Disneyland® Paris

De dag begint met een lekker ontbijtbuffet. Reizigers die naar Disneyland® Parijs gaan worden na het ontbijt bij het park afgezet. De overige reizigers worden na het ontbijt bij de Opera afgezet. Bij de Opera heb je ongeveer 3 uur vrije tijd. Daarna word je opgehaald voor een korte stadsrondrit en word je bij de Eiffeltoren afgezet. In de avond zal de chauffeur je weer komen ophalen om je weer naar het hotel te brengen.

Dag 3 – De terugreis

Na het ontbijt vertrekt de bus naar Montmartre. waar je de gelegenheid krijgt om de befaamde basiliek de Sacré-Coeur te bezichtigen. Ook kun je het kunstenaarsplein Place du Tertre bezoeken. In de middag gaat de bus weer terug naar Nederland. Voordat je weer wordt afgezet bij jouw opstapplaats heb je nog de gelegenheid om een hapje te eten.


Londen

De prijzen:

  • Dagje Londen – busvervoer – tour – € 39*
  • 2-daagse trip Londen – busvervoer – tour – 1 overnachting – ontbijt – € 99

De trip naar Londen boek je hier.

Een dagje in Londen met de bus

Wanneer je ‘s ochtends aankomt in Londen begint de dag met een korte city-bustour langs de volgende bezienswaardigheden: London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square (de tour kan wijzigen en is onder voorbehoud). Vervolgens zet de chauffeur je af bij Victoria Embankment. Vanaf dat moment heb je ongeveer 9 uur de tijd om zelf je dagje Londen te besteden naar eigen wens. Zo kan je leuke winkeltjes en galerietjes afstruinen, een boottocht over de Thames maken of gewoon cafeetjes met restaurantjes afwisselen totdat je je ineens tegen de avond moet haasten om de bus nog te halen.

Twee dagen in Londen met de Bus

Dag 1: de heenreis , sightseeing & vrije tijd

Je vertrekt op deze eerste dag van de busreis in de nacht richting Londen via de Eurotunnel of de Ferry. In de ochtend arriveer je in de Engelse hoofdstad. Je dagje Londen begint met een korte stadsrondrit. Daarna zal de chauffeur je afzetten bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint jouw vrije tijd en kun je Londen op jouw gemak verkennen. In de avond word je door de chauffeur opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag 2: vrije tijd & de terugreis

Na een heerlijk ontbijtbuffet vertrek je naar de stad. De chauffeur zet je af bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint jouw vrije tijd. Tevens heb je de gelegenheid om een boottocht (exclusief) over de prachtige rivier The Thames te maken. In de middag vertrekt de bus weer om in de avond weer in Nederland te arriveren. Je wordt afgezet bij je eigen opstapplaats.

 

 

You may also like...

Geef een reactie