UNIEK! in maart 2018 start voor het eerst een non-stop lijndienst tussen Europa en Australië

Vliegen naar Australië duurt lang, heel lang! En dan komt er meestal nog een lange overstap bij in een Aziatisch of Midden-Oosters land. Maar daar komt nu verandering in! Met ingang van maart 2018 komt er voor het eerst ooit een rechtstreekse verbinding tussen Londen en Perth! Qantas gaat met een hun nieuwe Boeing 787-9 de bijna 17 uur durende vlucht uitvoeren. Qantas is de nationale luchtvaartmaatschappij van Australië met een ongeëvenaarde status op het gebied van veiligheid! (ken je de film ‘Rainman’ nog?)

Ga jij met ‘the spirit of Australia’ vanaf Londen rechtstreeks naar dit geweldige land?

In Londen komen passend bij de ticket naar Australië moet ook geen probleem zijn met de enorme keuze aan vliegtickets op deze route. Mocht je er desondanks niet uit komen, vraag het ons dan op Facebook en we zoeken met je mee!

Voor deze route is de goedkoopste prijs die wij konden vinden € 864 al fluctueren de prijzen altijd iets en zou een net iets goedkopere ticket haalbaar moeten zijn op het juiste moment.

Vergeet niet je reis compleet te maken met een Parkeerplaats, het Verblijf en eventueel ook een Huurauto!

De vluchten:

De rechtstreekse vluchten vanaf Londen naar Perth vind je hier

 

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie