5 bijzondere vliegvelden die een attractie op zich zijn!

Door Jasmijn Heeremans

Dat vliegen voor sommige passagiers altijd een belevenis blijft snappen we, maar op deze vliegvelden wordt de belevenis nog net wat spannender gemaakt! EUclaim heeft vijf vliegvelden op een rijtje gezet waar jij je niet snel zult vervelen.

  1. Voor de natuurliefhebbers: de Vlindertuin

Op het dak van Singapore Changi Airport kun je genoeg vermaak vinden. Voor natuurliefhebbers is dit helemaal een spectaculair vliegveld. Changi beschikt over een ware vlindertuin op het dak van de luchthaven waar meer dan 1000 vlindersoorten te bewonderen zijn. Ook leuk voor de kleinere passagiers onder ons!

  1. Een sportief balletje slaan tijdens het wachten of een filmpje pakken

Op Hong Kong International Airport kun je golfen! Het vliegveld beschikt over een golfbaan met maar liefst 9 holes die ook nog eens goedgekeurd zijn door de USGA, de Amerikaanse sportbond. Geen golf fan? Wees gerust! Je kunt de laatste Hollywood films bekijken in een ware IMAX bioscoop op het gigantische vliegveld van Hong Kong.

  1. Leerzaam en leuk: visjes kijken!

Op het vliegveld van Vancouver in Canada staan twee grote aquariums als verlengde van het beroemde stadsaquarium. In het aquarium zijn veel verschillende soorten vissen te bewonderen die in deze streek voorkomen.

  1. Kunstzinnig en oer Hollands

Voor de liefhebbers onder ons: op ons eigen Schiphol Airport Amsterdam kun je de meesterwerken van Hollandse oorsprong bewonderen. Een gratis museum dus! Drie keer per jaar is er ook nog een tijdelijke tentoonstelling te zien.

  1. Surfen maar!

Een bepaalde periode in het jaar kun je in München Airport surfen. Ja, je leest het goed: surfen! Er is dan een echte surfbaan in het vliegveld waarop jij je skills kunt testen. Maar je kunt je natuurlijk ook opperbest vermaken met het bekijken van de surfkunsten (of juist het ontbreken daarvan) van anderen!

Wat is het meest bijzondere vliegveld voor jou? Laat het ons weten in een reactie!

 

You may also like...

Geef een reactie