Vlieg je binnenkort vanaf Schiphol, lees dit dan eerst even!

Let op! Vlieg je binnenkort vanaf Schiphol weet dan dat parkeren op Schiphol gaat veranderen!

Vergeet ook niet meteen even jouw cadeautje van Schiphol te claimen!

Schiphol geeft alle reizigers die zich aanmelden een See Buy Fly kortingsvoucher aan ter waarde van 5 euro.  Kijk, dat noemen wij nou gratis geld!

Vraag hem nu snel hier aan!

Door een groeiend aantal reizigers gaat Schiphol uitbreiden! Er worden een geheel nieuwe pier en terminalgebouw gebouwd. Erg fijn maar ook jammer voor de mensen die, net als wij, altijd gebruik maakten van parkeergarage P2! Met ingang van 1 oktober gaat deze garage dicht om plaats te maken voor het nieuwe terminalgebouw.

Schiphol heeft daarom vanaf 1 oktober een nieuwe indeling van de parkeerplekken! In het kort komt het er op neer dat parkeren tot 48 uur nog steeds bij de terminal kan in P1 en mocht je langer willen parkeren dan is P3, ofwel lang parkeren, de plek waar je je auto kwijt kan. Een nieuw alternatief is er ook! P6 Valet Parking!  Nu was valet parking altijd al een optie naast het terminalgebouw en deze blijft ook gewoon bestaan maar P6 Valet Parking  is zeg maar de budget versie van deze dienst want de prijs is hetzelfde als gewoon parkeren op P2 was!!

Boek jouw parkeerplek op Schiphol hier:

parkeren bij Schiphol

Nog even in het kort alle parkeeropties onder elkaar:

Kort parkeren

Korter dan 48 uur parkeren doe je gewoon op P1 dichtbij het terminalgebouw.

Lang parkeren

Lang parkeren doe je het voordeligst op P3, een gratis pendelbus brengt je dan naar het terminalgebouw.

Nieuw! P6 Valet Parking

Als alternatief voor het verdwijnen van P2 heeft Schiphol het nieuwe P6 Valet Parking bedacht. Valet parking voor de prijs van de oude P2. Als je het ons vraagt, geen slecht alternatief!!

Valet Parking bij de Terminal

Deze optie bestond al en blijft gewoon bestaan! Parkeren naast de terminal voor optimaal gemak!

 

You may also like...

Geef een reactie