Ultieme luxe maar dan betaalbaar! Business Class vliegen binnen Europa is goedkoper dan je denkt!

Dat Business Class vliegen binnen Europa eigenlijk helemaal niet zo duur is bewijzen onderstaande prijzen. Maar is het nou zo nodig om extra te betalen om voorin te mogen zitten? Als je op zoek bent naar de allergoedkoopste prijs en maatschappijen als Ryanair, Wizzair of Easyjet ook prima alternatieven voor je zijn dan is het antwoord waarschijnlijk nee. Is een trip voor jou meer gericht op ontspanning en is de beleving zeker even belangrijk als het komen van plek A naar B dan is dit misschien wel een eye opener voor je! Er zijn verschillende maatschappijen die bijzonder betaalbaar Business Class tickets aanbieden, KLM is daar helaas niet één van. Bij de laatste krijg je wel vaak de mogelijkheid Last-minute een upgrade naar Business Class te kopen maar doe je dat zowel op de heen als terugreis dan zijn onderstaande retourtjes weer goedkoper.

De voordelen:

 • Voorrang bij de security check en paspoortcontrole;
 • Business Class check-in;
 • Toegang tot de Business Class lounge!;
 • Als eerste boarden en als eerste van boord;
 • Top klasse eten en drinken aan boord en persoonlijke aandacht van de stewardess, zelfs op korte vluchten;
 • Meer (been-)ruimte;
 • Ruimer beleid met handbagage;
 • Inclusief ruimbagage;
 • De ruimbagage krijgt ook priority dus als eerste op de band;
 • Een volstrekt ander gevoel tijdens het reizen.

De nadelen:

 • De prijs, een retourtje in de Business Class kost altijd meer dan in economy zitten maar tel daarbij ruimbagage, keuze van de zitplek, eten en drinken op het vliegveld en het verschil is ineens niet meer zo heel groot.

Periode:

De onderstaande prijsvoorbeelden zijn gebaseerd op reizen in november maar zijn redelijk representatief voor de rest van het jaar. Voer de door jou beoogde reisdagen in en kies reisklasse Business Class. Prijzen in deze klasse fluctueren aanzienlijk minder dan economy class.

Luchtvaartmaatschappijen:

 • British Airways
 • Lufthansa
 • Scandinavian
 • Austrian Airlines
 • Swiss Air
 • Iberia

 

Niet vergeten te regelen:

De vluchten, klik op de afbeelding om naar het zoekscherm te gaan:

Londen

Zürich

Boedapest

Barcelona

Milaan

Rome

Geneve

Lissabon

Nice

Praag

Warschau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie