Kerst op het vliegveld, de mooist versierde vliegvelden op een rij

 

 

Door Jasmijn Heeremans

Hoewel we in Nederland nog volop in de sinterklaasstemming zitten, worden in andere landen de kerstversieringen weer uit de kast getrokken. Zeker op grote internationale vliegvelden worden geen kosten gespaard als het om kerstversiering gaat. EUclaim heeft de mooiste, meest opvallende en indrukwekkende kerstversieringen van vorig jaar op grote vliegvelden op een rijtje gezet. Zo kom je alvast in de kerststemming!

Changi Airport, Singapore

Changi Airport in Singapore staat bekend om haar extravagante entertainment waarbij geen kosten gespaard worden. Zo vind je er doorgaans een golfbaan, vlindertuin en complete bioscoop voor je vermaak. In de weken voor kerst kun je de mooiste kerstversiering bewonderen met een Aziatisch tintje, waarbij Hello Kitty en animé niet mogen ontbreken.

Cape Town Airport, Zuid-Afrika

Op het vliegveld van Kaapstad zijn ze al vroeg met het ophangen van lampjes. Ook al is het er nu volop lente en is er geen sneeuw te bekennen, dat dempt de kerststemming zeker niet! In Zuid-Afrika wordt de kerst ook goed gevierd.

Helsinki Airport, Finland

In Helsinki ligt er juist vaak en veel sneeuw en liggen de temperaturen ver onder nul in de winter. Eén voordeel: Je komt helemaal snel in de kerststemming! Omdat Finland het land is waar de Kerstman woont, voel je op Helsinki Airport al een magische stemming. In Scandinavië is de sfeerverlichting vaak wat meer bescheiden en sfeervol. Je hoeft hier geen flitsende felgekleurde taferelen te verwachten.

 London Heathrow Airport, Verenigd Koninkrijk

Elk jaar pakt Heathrow Airport flink uit als het om kerst gaat. Logisch ook, miljoenen passagiers van over de hele wereld reizen via London Heathrow naar hun familie of vrienden. De laatste jaren maakt Heathrow airport ook een commercial met een speciale kerstboodschap. Het vliegveld schittert in ieder geval van alle kanten.

München & Stuttgart Airport, Duitsland

Duitsland, hét land van de kerstmarkten pakt groots uit tijdens de feestdagen. Zo kun je op het vliegveld van München een daadwerkelijke kerstmarkt vinden, compleet met twee ijsbanen! Een lange vertraging kom je op München Airport wel door in ieder geval!

Het vliegveld van Stuttgart is compleet verlicht. Alle pilaren lijken op bomen en deze zijn versiert met duizenden kleine lichtjes. Een waar kerstbos.

Amsterdam Schiphol Airport, Nederland

Op ons eigen nationale vliegveld, Schiphol Amsterdam, kun je ook van de mooiste kerstversieringen genieten. Denk aan grote kerstbomen en een vliegtuig van lichtjes. Op Schiphol kun je ook perfect de laatste kerstinkopen doen.

Orlando International Airport, Verenigde Staten

In de Verenigde Staten wordt alles altijd net iets grootser aangepakt. En dat is ook met kerst te merken. Gigantische bomen met felgekleurde lichtjes en vooral een overdaad aan kerstmuziek en cadeauwinkels. Een van de mooiste bomen vind je op Orlando Airport.

Welke versiering is jouw favoriet?

You may also like...

Geef een reactie