Goedkoop vliegen is op het juiste moment boeken: IJsland nu te boeken voor €99

 

 

Goedkoop vliegen is boeken op het juiste moment! Heb je plannen om eind begin 2019 naar IJsland te gaan dan is dit een goed moment om de vlucht vast te leggen!

Mocht je nog niet overtuigd zijn waarom je naar IJsland af zou moeten reizen, kijk dan eens hier.

De vluchten:

Retourticket Amsterdam – Reykjavik €99

Hoe boek je de goedkoopste prijs?

Wanneer je op link klikt kom je in een kalender terecht met de goedkoopste prijzen per dag. Selecteer twee dagen die uit komen op €111 en klik door naar de website van Wow Air. Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs moet je je aanmelden voor My Wow, om je hiervoor aan te melden verschijnt er automatisch een pop-up wanneer je verder gaat in het boekingsproces. Nog altijd is de prijs op dit punt in het boekingsproces €111 want pas bij het laatste scherm (waar de betaling gedaan moet worden) daalt de prijs naar €99 wanneer je kiest voor betaling per iDeal. Kom je er niet helemaal uit of twijfel je tijdens het boekingsproces ergens aan neem dan hier contact met ons op en we helpen je verder!

Extra’s bij WOW Air

Het concept van Wow Air is om de kale vliegticketprijs zo laag mogelijk te maken en je (flinke) prijzen te berekenen voor de door jou gewenste extra’s. Hou daar rekening mee.

Alternatieven

Wanneer je kijkt naar bijvoorbeeld British Airways dan lijkt de vanaf prijs van een retour op het eerste gezicht misschien duurder met €198 euro maar daar zit wel handbagage, 23kg ruimbagage, stoelkeuzen en eten en drinken aan boord bij inbegrepen. Nadeel is dat deze optie altijd met tussenstop in Londen is. Bekijk een prijsvoorbeeld van deze vlucht hier.

Het zal dus aan jouw persoonlijke wensen liggen of de Wow Air optie daadwerkelijk een prijspakker is. Het kan soms een beetje puzzelen zij en daar zijn wij nou net best wel goed in, wil je dat we met je meekijken neem dan hier contact met ons op.

Waar te slapen?:

OF:

Bekijk hier geheime deals met kortingen tot wel 70%! Misschien zit er wel een leuke deal voor jou bij!

Meteen ook even regelen:

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie