Deze is echt ongelofelijk goedkoop! Ruim 2 weken Perth Australië €1.071 pp incl. vlucht, huisje aan het strand EN huurauto

 

Wanneer je een beetje slim boekt reis je de hele wereld over op een klein budget! Kijk maar eens naar onderstaand voorbeeld.

Waarheen:

Coogee Beach in Perth. In dit prijsvoorbeeld verblijf je in een klein huisje naast het strand. Het huisje is voorzien van badkamer, kleine keuken EN Airconditioning. Er zijn goedkopere opties om te verblijven maar deze vonden we de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

De vlucht:

Hiervoor moet je eerst naar Berlijn rijden want daar vandaan vertrekt de vlucht. Natuurlijk kun je ook vertrekken wat dichterbij huis maar reken er dan op dat er zo’n €500 pp bij komt. Goedkoop parkeren is ook te regelen dus voor een inspanning van 7 uur rijden bespaar je zomaar €1000 minus de benzinekosten. Vliegen doe je met Scoot, dit is een dochteronderneming van Singapore Airlines en ze vliegen met gloednieuwe comfortabele Boeing 787’s. Aan boord moet je wel rekenen dat je met een budget luchtvaarmaatschappij op stap bent maar dat zie je ook terug in de prijs. Desondanks is de beenruimte goed en dat is eigenlijk toch het belangrijkste op zo’n lange vlucht.

Extra:

Voor deze prijs zit er zelfs een huurauto bij met automaat en airco. Die automaat is overigens wel een must wanneer je voor het eerst aan de linkerkant van de weg gaat rijden. Je hebt namelijk al je aandacht al nodig om de juiste plek op de weg te vinden zonder dat je ook nog moet wennen aan het met links schakelen!

LET OP: Van de prijs die wordt weergegeven in het overzicht gaat nog ruim €500 af bij de keuze welke vlucht je aan de boeking toe wil voegen. Zo kom je tot de prijs in onderstaand overzicht. Kom je er niet uit? Stuur ons dan hier een berichtje.

De deal:

Complete reis naar Perth Australië inclusief Vlucht, verblijf en auto  €1.070, bekijk de aanbieding hier

Periode:

Verschillende reisdagen in februari & maart 2019 maar in andere maanden zijn ook deals te vinden. We zoeken graag met je mee!

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie