Bijzonder overnachten in Nederland: Slapen in de gevangentoren!

 

Aan de monding van de Westerschelde, één van de drukst bevaren zeeroutes ligt de Vlissingse Gevangentoren.

Zeeschepen varen werkelijk op een steenworp afstand aan u voorbij. Sinds 1974 is er in dit monument een restaurant gevestigd, en sinds kort kunt u boven in de Gevangentoren overnachten in deze luxe suite.

Vanuit uw bed heeft u door de vier ramen een fantastisch uitzicht over de Westerschelde en de boulevard. Ook kunt u naar buiten waar u op de oude “Kantelen” geheel rondom de torenspits kunt lopen en een schitterend uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke, de Lange Jan in Middelburg en de havens van Vlissingen en Terneuzen zien liggen.

Een unieke locatie voor uw bruidsnacht of…..

Bekijk de mogelijkheden om te overnachten hier.

You may also like...

Geef een reactie