Reisblog: Bali in de aanbieding, Ticket geboekt en dan….

 

Bali in de aanbieding! De tickets naar Bali zijn op dit moment erg goedkoop: €344, kijk hier.

Ticket geboekt en hoe dan verder? 

Wij waren vorige week een paar dagen op Bali en zullen onze rondreis door Indonesië over een paar weken ook weer afsluiten op Bali.

 

Vorige week verbleven wij in het plaatsje Canggu. Gelegen aan de kust, net iets boven de grote bekende kustplaatsen Seminyak en Kuta. 

 

Canggu is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een relaxte en kleinschalige sfeer. Canggu heeft geen witte zandstranden en de zee ligt dagelijks vol met surfers. Neem vooral zelf een lesje, ze worden op elke hoek van de straat aangeboden. De surfers aanschouwen onder het genot van een goede cocktail in een van de vele barretjes aan het strand is overigens ook een goede optie 🙂 En ga daar vooral ook heen voor een mooie zonsondergang! 

 

Verder beschikt Canggu over heel veel leuke winkeltjes, bars en goede restaurants. 

 

 

Canggu staat verder bekend om de bijzondere en gezonde ontbijtjes. Onze favorieten: Betelnut Café en Monsieur Spoon. 

 

 

Ook de accomodaties in Canggu zijn wat kleinschaliger. Er zijn slechts een paar wat grotere hotels. Verder verblijf je in villa’s of bungalows. Wij hebben gekozen voor Orora Bungalows, gelegen aan de hoofdstraat van Canggu en op steenworp afstand van zowel strand als restaurants, winkeltjes en bars. De circa 8 bungalows zijn gelegen rondom een klein zwembad en zijn van alle gemakken voorzien (zoals koelkast en goede douche met warm water). 

 

Een nacht in een Orora Bungalow is al te boeken vanaf € 55,-. Boeken of prijzen bekijken, klik hier.

En dan nog een laatste tip voor als je tijdens je verblijf iets van Bali wil zien. Boek geen groepsexcursie maar vraag bij je hotel naar een auto met chauffeur en geef zelf aan waar je heen wil. Het is niet veel duurder dan een groepsexcursie, je zit comfortabeler en bepaalt je eigen tempo. Wij bezochten op die manier de rijstvelden van Jatiluwih en Lake Beratan. 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie