Rechtstreekse retourtickets New York vanaf €320, KLM ook bijzonder goedkoop

 

New York blijft bij de Nederlandse reiziger altijd één van de topfavorieten. En dat rechtstreeks heen en weer vliegen naar ‘the Big apple’ helemaal niet veel hoeft te kosten bewijzen deze prijzen. Vlieg rechtstreeks met Norwegian van Schiphol naar New York en voor een paar tientjes meer met KLM. Jouw beoogde reisdagen bepalen welke van deze twee aanbiedingen voor jou de beste is.

Nog even shoppen voordat je vertrekt? Winkelen op Schiphol, bekijk de nieuwe aanbiedingen en claim uw €5,- kortingsvoucher en vergeet niet meteen een parkeerplek te reserveren: Parkeren Schiphol

 

Door ons gevonden prijsvoorbeeld:

Retourticket Amsterdam – New York €320 Reisdagen: 2 november t/m 10 november, bekijk de aanbieding hier, de definitieve prijs krijg je te zien wanneer je doorklikt naar de boekingspagina, klik dus altijd even door en maak je geen zorgen dan heb je nog niet meteen geboekt.

Of:

Een overzicht van prijzen op een maandkalender bekijken? klik hier

Boekingskosten: in de meeste gevallen komt er bij de hierboven genoemde prijzen nog een bedrag bij aan boekingskosten. De prijzen die wij hier noemen zijn uitkomsten van een zoekmachine waarbij de goedkoopste aanbieder en dus ook het bijkomende bedrag aan boekingskosten varieert.

Aanbieding met KLM:

Retourtickets met KLM zijn goedkoop te boeken inde onderstaande maanden, bekijk de prijzen op jouw reisdagen hier.

Waar te slapen?:


Booking.com


Handige links:

Huurauto | Reisgids | Buitenlands geld | Reviews | Mastercard Black | Reis gadgets

DutchFlyGuys op Social Media:

       

 

 

You may also like...

Geef een reactie