Staan de Cook Eilanden op jouw lijstje? Dit is je kans! €758 retour

 

 

Om op de Cook eilanden te komen moet je je reis opdelen in twee vluchten: Hier naar Los Angeles en van Los Angeles naar Rarotonga. Deze vlucht is minder geschikt voor de net startende reiziger. LET OP: dit is echt minder dan de helft van wat normaal gesproken een ticket kost!

Door ons gevonden prijsvoorbeeld:

Vlucht & Boeking 1 

Retourticket Parijs – Los Angeles €288 Reisdagen: 31 januari t/m 16 februari, bekijk de aanbieding hier, de definitieve prijs krijg je te zien wanneer je doorklikt naar de boekingspagina, maak je geen zorgen dan heb je nog niet geboekt.

 

Vlucht & Boeking 1

Retourticket Los Angeles – Rarotonga €470 Reisdagen: 1 februari t/m 14 februari, bekijk de aanbieding hier, de definitieve prijs krijg je te zien wanneer je doorklikt naar de boekingspagina, maak je geen zorgen dan heb je nog niet geboekt.

Boekingskosten: in de meeste gevallen komt er bij de hierboven genoemde prijzen nog een bedrag bij aan boekingskosten. De prijzen die wij hier noemen zijn uitkomsten van een zoekmachine waarbij de goedkoopste aanbieder en dus ook het bijkomende bedrag aan boekingskosten varieert.

Waar te slapen?:

Alle opties vanaf €50 per nacht.

Handige links:

Huurauto | Reisgids | Buitenlands geld | Reviews | Mastercard Black | Reis gadgets

DutchFlyGuys op Social Media:

       

 

 

You may also like...

Geef een reactie