Hoe cool is dit?! Een nieuwe en betere manier om alle reisherinneringen vast te leggen!

 

 

Dit is nou echt een leuk idee!

Maak een reisdagboek van al jouw reizen en vergeet zo geen enkele reis meer! Leg je herinneringen vast!

TravelDiaries is een web-applicatie waarmee online een reisdagboek kan worden bijgehouden. In een gemakkelijk te bedienen editor voegt u verhalen, foto’s en kaarten toe. Het is zo vormgegeven dat het net lijkt alsof u in een echt boek aan het werk bent. Het dagboek kan geheel naar eigen smaak aangepast worden met verschillende lay-outs en stijlopties. Zodra het boek af is, kunt u het met één klik op de knop bestellen als gedrukt A5-dagboek, met een linnen of leren kaft, een soft- of een hardcover.

Wie is Travel Diaries?

Travel Diaries App is opgericht door Veerle Witte, die als reisjournalist voor o.a. National Geographic Traveler de hele wereld rondreist. Van daaruit werd gezocht naar een nieuwe en betere manier om alle reisherinneringen vast te leggen. Zo is Travel Diaries ontstaan: een platform waar mensen een persoonlijk reisdagboek kunnen ontwerpen dat ook gedeeld kan worden in blogvorm. Inmiddels houden tienduizenden mensen van over de hele wereld een dagboek bij in de web-applicatie.Travel Diaries heeft de missie om mensen te inspireren de wereld rond te reizen en bieden daarbij een unieke oplossing om alle reisherinneringen te delen en te bewaren.

Geïnspireerd geraakt? Maak hier jouw eerste reisdagboek aan! 

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

You may also like...

Geef een reactie