Hou je huis veilig wanneer jij op reis bent! Betaalbare woonhuisbeveiliging mogelijk voor iedereen

 

Zoveilig.nl
Dankzij de unieke beveiligingsoplossing van Zoveilig.nl ben je verzekerd van een veilig gevoel in de woning. Het alarmsysteem in combinatie met de alarmopvolging van de partner Securitas zorgt ervoor dat de klant 24 uur per dag en zeven dagen per week beschermd wordt tegen inbraak, brand en overige calamiteiten.

De beveiligingsoplossing
Betaalbare woonhuisbeveiliging mogelijk maken voor iedereen: dat is het doel. Om het doel te bereiken heeft Zoveilig.nl een uniek concept samengesteld. Dit concept bestaat uit een compleet beveiligingspakket, inclusief alarmsysteem, een abonnement met aansluiting op de grootste alarmcentrale van Nederland en tot slot de professionele alarmopvolging door de surveillancedienst van Securitas. En dat allemaal tegen een scherpe prijs.

 

 

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

 

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie