Zo gaaf! DE manier om al je reisherinneringen te delen & vast te leggen tijdens het reizen!

 

 

Dit is nou echt een leuk idee!

Meer weten, kijk dan snel hier!

Wie is Travel Diaries?

Travel Diaries App is opgericht door Veerle Witte, die als reisjournalist voor o.a. National Geographic Traveler de hele wereld rondreist. Van daaruit werd gezocht naar een nieuwe en betere manier om alle reisherinneringen vast te leggen. Zo is Travel Diaries ontstaan: een platform waar mensen een persoonlijk reisdagboek kunnen ontwerpen dat ook gedeeld kan worden in blogvorm. Inmiddels houden tienduizenden mensen van over de hele wereld een dagboek bij in de web-applicatie.Travel Diaries heeft de missie om mensen te inspireren de wereld rond te reizen en bieden daarbij een unieke oplossing om alle reisherinneringen te delen en te bewaren.

Geïnspireerd geraakt? Maak hier jouw eerste reisdagboek aan! 

Volg ook alle bloggers van de Traveldiaries website op hun vele reizen!

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

You may also like...

Geef een reactie