De Thalys eindejaarsactie! Reis met de Thalys met korting!

 

Thalys eindejaarsactie

Tijdens de eindejaarsactie van Thalys zijn er extra veel treintickets beschikbaar en er zijn lagere tarieven voor een aantal bestemmingen. Van 5 tot en met 18 november profiteert u dus dubbelop van goedkope Thalys tickets. De treintickets zijn beschikbaar voor reizen vanaf 9 december tot en met 3 maart 2020.

Kiest u voor een romantisch weekend naar Parijs met de trein, gaat u met vrienden naar Brussel of wilt u op avontuur in Disneyland Paris? Eindig dit jaar goed of begin 2020 met een mooie treinreis naar uw favoriete bestemming! Óf kies ervoor om tijdens de voorjaarsvakantie een uitstapje te maken naar België of Parijs met de trein.

Alles wat je nog meer nodig kan hebben voor deze reis:

   

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

 

 

You may also like...

Geef een reactie