De enige rechtstreekse vlucht naar Australië (Westen = veilig) met de veiligste luchtvaartmaatschappij ter wereld Qantas €796 retour

 

De vluchten:

Je moet natuurlijk eerst nog in Londen zien te komen dus helemaal rechtstreeks is het niet maar dit is wel een uitzonderlijke prijs voor deze uitzonderlijke vlucht!

Overigens is Qantas net uitgeroepen tot ‘worlds safest airline’, maar dat wist Dustin Hoffman in de jaren 80 natuurlijk al te melden in de film Rain man.

Bosbranden

Zoals je niet zal zijn ontgaan kampt Australië op dit moment met veel bosbranden. Het merendeel van de problematische branden bevinden zich aan de Oostkust dus op ongeveer 4.500 KM van Perth. Maar wist je dat bosbranden heel natuurlijk zijn in Australië, natuurlijk niet op de manier zoals dat nu plaats vindt maar bijvoorbeeld de Eucalyptus boom (wiens bladeren de Koala eet) vuur nodig heeft om voort te planten? Lees er meer over hier. 

Zoeken naar de goedkoopste prijs op jouw reisdagen? Alle prijzen per dag op een kalender, klik hier.

Let op: Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief boekingskosten. De hoogte van de boekingskosten verschilt per aanbieder en ook de goedkoopste aanbieder kan verschillen per zoekopdracht waardoor wij hier niet het exacte bedrag kunnen noemen dat je extra kwijt zult zijn.

Waar blijf je slapen?

Alles wat je nog meer nodig kan hebben wanneer je gaat reizen:

   

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie