Kleine omweg HEEL veel voordeel! Vliegen voor de helft! Hawaii €517 retour INCL. bagage

 

Je moet het er wel voor over hebben om eerst naar Frankfurt af te reizen maar dan heb je wel een knaller van een prijs naar Hawaii. Wat deze prijs extra bijzonder maakt is dat het inclusief ruimbagage is! Zo vlieg je heen en weer naar paradijs voor minder dan de helft van de normale prijs! Op meerder reisdagen goedkoop te boeken.

De vluchten:

 

Zoeken naar de goedkoopste prijs op jouw reisdagen? Alle prijzen per dag op een kalender, klik hier.

Let op: Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief boekingskosten. De hoogte van de boekingskosten verschilt per aanbieder en ook de goedkoopste aanbieder kan verschillen per zoekopdracht waardoor wij hier niet het exacte bedrag kunnen noemen dat je extra kwijt zult zijn.

En dan dit

Ga niet op reis zonder DEZE Travel Card! Gebruik je hem niet dan kost ie ook niks! DEAL!

Alles wat je nog meer nodig kan hebben wanneer je gaat reizen:

   

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

       

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie