Waar parkeer je op Schiphol? Nou…..HIER! Echt een aanrader, hier parkeren wij zelf

 

Parkeren op Schiphol kan best wel moeilijk kiezen zijn! Parkeren op één van de officiële parkeerplaatsen van Schiphol zelf biedt het beste gemak maar dan wel tegen de hoogste prijs. Mocht je ondanks de prijs dit prefereren boek dan je parkeerplek hier.

Alternatieven zijn er in de vorm van valet-parkeerbedrijfjes rondom Schiphol, we zeggen niet dat dit allemaal bedrijven zijn waar misstanden voorkomen maar wij geven hier niet de voorkeur aan.

HET ALTERNATIEF!

Het alternatief is even voor de hand liggend als inventief! Parkeer bij één van de hotels op of rondom Schiphol en sta je reis veilig op hun parkeerplaats geparkeerd en ze brengen je in de meeste gevallen met hun eigen shuttlebus naar de vertrekhal op Schiphol. Wij hebben dit zelf als eens (voor alle coronaperikelen) uitgetest en wat relaxt was dat! Tijdens het wachten op de shuttlebus kregen we zelfs een kopje koffie aangeboden, helemaal goud!

Alternatief 1 op het vliegveld, een alternatief voor P1:

Deze optie is een alternatief voor parkeren op P1 van Schilhol zelf. Schiphol rekent hiervoor €44 per dag voor de eerste twee dagen en daarna €100 per dag. Parkeer je echter in de parkeergarage van het Hilton Hotel dat direct naast P1 staat dan betaald je €38 per dag met een maximum van €285 voor een volle maand. Luxe en gemak maar toch betaalbaar! Boeken of alle voorwaarden en details bekijken? Klik hier!

Alternatief 2 met een shuttlebus van het hotel naar de vertrekhal, een alternatief voor lang parkeren P3:

Dit zijn de budget-opties maar denk nou niet dat je slecht terecht komt! Je parkeert bij goede gerenommeerde hotels op korte afstand van Schiphol en wordt met de Shuttlebus GRATIS naar Schiphol gebracht.

In het kort:

  • Goedkoop
  • Shuttlebus naar en van Schiphol inbegrepen
  • Je auto staat veilig
  • Relaxt

Je hebt de keuze uit:

Het NinetyNine Hotel Prijs: eerste dag €17 en volgende dagen tussen de €1,5 en €4,5 per dag (Goedkoopste optie voor verblijven vanaf een paar dagen)

Renaissance Schiphol Prijs: eerste dag €9 en volgende dagen tussen de €3 en €9 per dag

De DutchFlyGuys op Social Media, Volg ons!

         

 

 

 

 

You may also like...

Geef een antwoord