Travel 4 oneAlle deals:

De bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op reizen voor 1 per persoon en altijd inclusief eventuele boekingskosten, SGR garantiefonds etc. maar exclusief ter plaatse te betalen kosten zoals evt. Borg, toeristenbelasting, resortfee etc.

* Hou er rekening meer dat wanneer in Cuba bent geweest na januari 2021 je niet meer in aanmerking komt voor een ESTA om naar Amerika te reizen. In dat geval kun je wel naar Amerika maar zul je eerst een visum aan moeten vragen bij de Ambassade van Amerika voor je reist.

** Bij veel reizen naar de Verenigde Staten worden er ter plaatse kosten in rekening gebracht die wij in Nederland niet kennen. Afhankelijk van de bestemming en het hotel kunnen dit taxes, borg en facility fee zijn. Kijk op de boekingspagina goed welke kosten erbij komen aangezien dit nogal sterk uiteen loopt tussen de hotels.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is shutterstock_341144744.jpg

Liever met de trein: Kijk dan hier

Vliegticketdeals: Kijk dan hier

NIEUW! Boek bij ons je vliegtickets!

Of

Stedentrips: Kijk dan hier

Voordat je boekt kijk altijd even op de site van de overheid met meer informatie over reisadviezen, inreisvoorwaarden en terugreisvoorwaarden per land en meer.

You may also like...

Geef een antwoord