City trip

Wat te doen wanneer je eenmaal op je bestemming bent?

Laat je rondleiden door een local! Check de mogelijkheden.

Alle deals:

De bovenstaande prijzen zijn altijd inclusief eventuele boekingskosten, SGR garantiefonds of overige bijkomende kosten maar exclusief ter plaatse te betalen kosten als eventuele borg, toeristenbelasting etc..

* Bij veel reizen naar de Verenigde Staten worden er ter plaatse kosten in rekening gebracht die wij in Nederland niet kennen. Afhankelijk van de bestemming en het hotel kunnen dit taxes, borg en facility fee zijn. Kijk op de boekingspagina goed welke kosten erbij komen aangezien dit nogal sterk uiteen loopt tussen de hotels.Voordat je boekt kijk altijd even op de site van de overheid met meer informatie over reisadviezen, inreisvoorwaarden en terugreisvoorwaarden per land en meer.

You may also like...

Geef een antwoord