Vakanties

Wat te doen wanneer je eenmaal op je bestemming bent?

Laat je rondleiden door een local! Check de mogelijkheden.

.

Alle deals:

De bovenstaande prijzen zijn per persoon en altijd inclusief eventuele boekingskosten, SGR garantiefonds etc. maar exclusief ter plaatse te betalen kosten zoals evt. Borg, toeristenbelasting, resortfee etc.

* Hou er rekening meer dat wanneer in Cuba bent geweest na januari 2021 je niet meer in aanmerking komt voor een ESTA om naar Amerika te reizen. In dat geval kun je wel naar Amerika maar zul je eerst een visum aan moeten vragen bij de Ambassade van Amerika voor je reist.

Voordat je boekt kijk altijd even op de site van de overheid met meer informatie over reisadviezen, inreisvoorwaarden en terugreisvoorwaarden per land en meer.

You may also like...

Geef een antwoord