Last Minute Zonvakantie naar Alanya, Turkije

Ben je op zoek naar de perfecte last minute zonvakantie? Zoek niet verder! Check deze onvergetelijke reis naar het prachtige Alanya, Turkije. Geniet van de zon, zee en luxe in een adembenemende omgeving.

Reisdetails:

  • Bestemming: Alanya, Turkije
  • Reis: Vlucht vanaf Schiphol
  • Verblijf: Luxe 5-sterren hotel
  • Score verblijf: 9,3
  • Verblijf op basis van: All inclusive
  • Ook inbegrepen: Transfer
  • Prijs vanaf: €568

Over het Luxe Verblijf

Verblijf in een schitterend 5-sterren hotel met een indrukwekkende score van 9,1. Geniet van ruime, comfortabele kamers, diverse eetgelegenheden en luxe faciliteiten zoals zwembaden, spa’s en sportactiviteiten. Uw all inclusive arrangement zorgt ervoor dat al uw maaltijden, drankjes en snacks zijn inbegrepen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Transfer en Ruimbagage

Om uw reis nog aangenamer te maken, zijn de transfer van en naar de luchthaven en uw ruimbagage inbegrepen. Dit zorgt voor een naadloze en stressvrije start en einde van uw vakantie.

Ontdek Alanya

Alanya is een populaire vakantiebestemming bekend om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en levendige nachtleven. Bezoek het imposante Alanya Kasteel, geniet van het uitzicht vanaf de Rode Toren en ontspan aan het beroemde Cleopatra-strand.


De bovenstaande prijzen zijn altijd inclusief eventuele boekingskosten, SGR garantiefonds of overige bijkomende kosten maar exclusief ter plaatse te betalen kosten als eventuele borg, toeristenbelasting etc..

* Bij veel reizen naar de Verenigde Staten worden er ter plaatse kosten in rekening gebracht die wij in Nederland niet kennen. Afhankelijk van de bestemming en het hotel kunnen dit taxes, borg en facility fee zijn. Kijk op de boekingspagina goed welke kosten erbij komen aangezien dit nogal sterk uiteen loopt tussen de hotels.

Voordat je boekt kijk altijd even op de site van de overheid met meer informatie over reisadviezen, inreisvoorwaarden en terugreisvoorwaarden per land en meer.

You may also like...

Geef een antwoord