Super vroegboek deal naar Texel!

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, is een ideale vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, natuur en avontuur. Met zijn uitgestrekte stranden, schilderachtige dorpjes en diverse activiteiten biedt Texel voor ieder wat wils.

Reisdetails

 • Bestemming: Texel, Nederland
 • Duur van de reis: 6 dagen
 • Reis: Met eigen vervoer
 • Verblijf: Goed 3* hotel inclusief ontbijt
 • Vanaf prijs: €182

Wat is er te Doen op Texel?

 1. Stranden: Ontspan op de uitgestrekte zandstranden van Texel, ideaal voor zonnebaden, zwemmen en lange strandwandelingen.
 2. Nationaal Park Duinen van Texel: Verken dit prachtige natuurgebied met zijn diverse flora en fauna. Perfect voor wandel- en fietsliefhebbers.
 3. Ecomare: Bezoek dit natuurmuseum en zeehondenopvangcentrum en leer meer over het zeeleven en de natuur van Texel.
 4. Schapenboerderij Texel: Breng een bezoek aan deze traditionele boerderij en zie hoe de beroemde Texelse schapen worden gehouden.
 5. Waddentochten: Maak een tocht over het Wad en ervaar de unieke natuur en het dierenleven van de Waddenzee.
 6. Lighthouse Texel: Beklim de vuurtoren van Texel voor een adembenemend uitzicht over het eiland en de omliggende zee.

Waarom Naar Texel?

Texel biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en avontuur. Of u nu wilt ontspannen op het strand, wandelen door de duinen of lokale lekkernijen wilt proeven in een van de gezellige dorpjes, Texel heeft het allemaal. Het verblijf in een goed 3* hotel inclusief ontbijt zorgt ervoor dat u elke dag uitgerust en goed gevoed aan uw activiteiten kunt beginnen.

Meer geweldige vakantiedeals bekijken?

De bovenstaande prijzen zijn altijd inclusief eventuele boekingskosten, SGR garantiefonds of overige bijkomende kosten maar exclusief ter plaatse te betalen kosten als eventuele borg, toeristenbelasting etc..

Voordat je boekt kijk altijd even op de site van de overheid met meer informatie over reisadviezen, inreisvoorwaarden en terugreisvoorwaarden per land en meer.

You may also like...

Geef een antwoord