NIEUW: Corendon goes Bonaire!

Vanaf 3 november met Corendon naar Bonaire

Vanaf november vliegt Corendon met hun nieuwe Airbus A350-900 naar Bonaire. Deze hypermoderne wide-body Airbus staat bekend om zijn comfort en duurzaamheid. Ideaal voor zo’n lange vlucht, biedt de A350 meer beenruimte, verfriste lucht en een lagere CO2-uitstoot per passagier. Je kunt niet alleen genieten van je vakantie met een lagere milieubelasting, maar ook met de luxe van een nieuwe generatie vliegtuigtechnologie.

Vakanties naar Bonaire
Boek een complete vakantie naar Bonaire en geniet van prachtige stranden, schitterend weer en een comfortabele vlucht. Of je nu een strandliefhebber of avonturier bent, Bonaire heeft iets voor iedereen. Met Corendon vlieg je rechtstreeks vanaf Schiphol (met op de heenreis een korte tussenstop op Curaçao) en verblijf je in een breed scala aan accommodaties, variërend van charmante boutique hotels tot luxe resorts. De all-inclusives zijn populair vanwege het gemak, en je kunt ontspannen wetende dat alles voor je is geregeld, van vlucht tot hotel en transfers.

Maar wist je dat Corendon al sinds eind vorig jaar met hun Airbus A350 naar Curaçao vliegt?

Losse vliegtickets naar Bonaire
Wil je liever alleen een vliegticket en je eigen verblijf regelen? Corendon biedt ook losse tickets naar zowel Curaçao als Bonaire aan. Met de nieuwe Airbus A350 vlieg je comfortabel en voordelig, waarbij handbagage al is inbegrepen. Voor extra comfort kun je ruimbagage en andere services eenvoudig bijboeken. Deze flexibele optie maakt het makkelijk om je eigen vakantie samen te stellen, of je nu lang of kort wilt verblijven.

You may also like...

Geef een antwoord