NIEUW: Corendon goes Bonaire!

Vanaf 3 november met Corendon naar Bonaire

Vanaf november vliegt Corendon met hun nieuwe Airbus A350-900 naar Bonaire. Deze hypermoderne wide-body Airbus staat bekend om zijn comfort en duurzaamheid. Ideaal voor zo’n lange vlucht, biedt de A350 meer beenruimte, verfriste lucht en een lagere CO2-uitstoot per passagier. Je kunt niet alleen genieten van je vakantie met een lagere milieubelasting, maar ook met de luxe van een nieuwe generatie vliegtuigtechnologie.

Boek een complete vakantie naar Bonaire en geniet van prachtige stranden, schitterend weer en een comfortabele vlucht. Of je nu een strandliefhebber of avonturier bent, Bonaire heeft iets voor iedereen. Met Corendon vlieg je rechtstreeks vanaf Schiphol (met op de heenreis een korte tussenstop op Curaçao) en verblijf je in een breed scala aan accommodaties, variërend van charmante boutique hotels tot luxe resorts. De all-inclusives zijn populair vanwege het gemak, en je kunt ontspannen wetende dat alles voor je is geregeld, van vlucht tot hotel en transfers.

Onze tip op Bonaire: Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Bonaire is een droom voor reizigers die willen ontsnappen naar zonovergoten stranden en een ongerepte natuur. Dit Caribische eiland biedt niet alleen spectaculaire koraalriffen voor duikliefhebbers, maar ook een sfeer van rust en pure ontspanning.

Midden in deze idylle ligt het Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire, een viersterrenresort dat alles biedt wat je van een luxueuze vakantie verwacht. Gelegen direct aan het strand, geniet je van moderne faciliteiten, een prachtig zwembad, en een all-inclusive verblijf dat elke maaltijd tot een feest maakt. Ontspan met een cocktail in de hand aan het zwembad, ontdek de kleurrijke onderwaterwereld, of maak een uitstapje naar de nabijgelegen stad Kralendijk.

Het resort staat bekend om zijn ruime kamers met adembenemend uitzicht op de azuurblauwe zee, perfect voor wie wil genieten van comfort met een vleugje Caribische flair. Of je nu gaat om te snorkelen, duiken of gewoon wilt ontspannen, Van der Valk Plaza biedt een unieke ervaring die je nog lang bijblijft.

Dit resort combineert luxe met een relaxte eilandvibe, en vormt daarmee de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Pak je koffers en laat je meeslepen door de charme van Bonaire!

You may also like...

Geef een antwoord