Huurauto

Niks is fijner dan aankomen op je bestemming en er staat een meestal vrijwel nieuwe auto voor je klaar. Geen gedoe met de transfer van het vliegveld naar je verblijfadres maar gewoon in de luxe van je eigen auto!

Maar met autohuur zijn er een aantal zaken waar je op moet letten! Belangrijk is om te weten dat de prijs die je betaalt bij de boeking van de auto vrijwel altijd met een (soms flink) eigen risico is. Dit eigen risico is af te kopen ter plaatse en dit raden wij hoe dan ook aan om te doen. Door geen eigen risico te hebben kun je daadwerkelijk zorgeloos genieten van je huurauto. Als stelregel moet je er op rekenen dat je tussen de 50 tot 100% van de oorspronkelijke huurprijs kwijt bent aan de afkoop van het eigen risico. Er is ook een partij die all-in prijzen rekent, dus inclusief de afkoop van het eigen risico, hierop komen we hieronder terug. Vergeet ook niet dat je een eventuele tweede bestuurder op moet geven en hiervoor wordt in de regel ook een vergoeding gevraagd.

Op zoek naar een camper? Kijk dan onderaan deze pagina!

Waar huur je je huurauto?

In veel landen zul je een vestiging tegen komen van Alamo, als eens van ‘s-werelds grootste aanbieders van huurauto’s weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare partner.

Alle autohuur mogelijkheden van Alamo bekijk je door hier te klikken.

 

Maar waarom niet alle aanbieders met elkaar vergelijken? De website van Rentalcars.com biedt je die mogelijkheid EN ze omdat ze een grote speler zijn op de markt kunnen ze bijzondere prijzen afspreken met de verhuurmaatschappijen waar jij van kan profiteren!

Alle autohuur mogelijkheden van Rentalcars.com bekijk je door hier te klikken.

 

In Nederland is er één aanbieder met de naam Sunnycars die je All-in prijzen biedt, zoals gezegd is dit inclusief geen eigen risico. Let wel op dat dit feitelijk een verzekering is in Nederland die je een eventueel door de verhuurmaatschappij in rekening gebrachte eigen risico achteraf vergoedt. Kortom je zal dit eerst zelf moeten betalen!

Alle autohuur mogelijkheden van Sunnycars bekijk je door hier te klikken.

 

Mocht je nou op zoek zijn naar een Camper kijk dan eens bij Worldwidecampers! Zij bieden huurcampers aan in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa.

Alle camperhuur mogelijkheden van Worldwidecampers bekijk je door hier te klikken.