Verblijf

Okay, dan heb je je vliegticket geregeld maar dan moet je natuurlijk ook nog ergens slapen.

Uiteraard afhankelijk van de bestemming hoeft verblijf niet heel erg veel te kosten, alles valt of staat bij de wensen of eisen die je stelt aan de accommodatie. Wil je bijvoorbeeld een hotelkamer of juist een plek met eigen kookgelegenheid om zo de kosten onder controle te houden.

Om een redelijk uitputtend overzicht te krijgen van alle beschikbare hotelkamers gebruiken wij zelf vaak Booking.com. In het aanbod komen ook steeds vaker appartementen en zelfs vakantiehuizen voor.

Booking.com

Afhankelijk van de bestemming kan een hotelkamer van de Accor-ketens een beter betaalbaar alternatief bieden of je bent juist op zoek naar een familiekamer dan zijn de kamers van Novotel vaak een uitkomst.

Accor Hotels

Iedereen heeft inmiddels al wel gehoord van Airbnb. Op deze sites bieden huiseigenaren hun huis of een kamer in hun huis  aan om te overnachten. Je kunt hier bijzondere of juist hele goedkope overnachtingsplekken vinden. Nadeel is wel dat je rechtstreeks zaken doet met de eigenaar en er bestaat een kans op annulering door de eigenaar net voor de aankomst. Met alle vervelende gevolgen van dien!

Airbnb

Maar misschien is juist een luxe verblijf een absolute must. Dan is een verblijf in een Hilton kamer misschien wel iets voor jou!

Hilton hotels

Zit jouw gewenste kamer of juist prijs er niet bij kijk dan bij een van deze prijsvergelijkers:

Hotelopia

HotelSpecials (alleen Europa)